Gezondheidsklachten, ik kan erover meepraten. Een hele drukke baan en de bouw van een huis zorgde voor stressklachten als pijnlijke onderrug, pijn tussen schouderbladen, nekpijn, darmontstekingen en zware vermoeidheid voor gedurende twee jaar. Binnen het reguliere circuit kwam ik niet van mijn klachten af en ik begon steeds wanhopiger te worden en dacht dat ik moest leren leven met het feit dat ik niet langer dan een half uurtje kon lopen, waarvan ik de rest van de dag weer van moest bijkomen.

Na verschillende alternatieve geneeswijzen geprobeerd te hebben kwam ik in het voorjaar van 2009 in aanraking met Body Stress Release. Dit was het laatste wat ik nog wilde proberen en nogal sceptisch liep ik na de eerste behandeling de deur uit; wat konden die “duwtjes” nu werkelijk doen? Maar al na de eerste behandeling kreeg ik meer energie en een ontspannen lijf. Het proces verliep bij mij razend snel. Na een aantal maanden was ik weer fit en vitaal én de darmontstekingen zijn nooit meer teruggekomen! Nooit geweten dat spierspanning de oorzaak zou kunnen zijn van mijn gezondheidsklachten, nu weet ik wel beter.

Door mijn goede ervaringen werd mijn enthousiasme voor deze gezondheidstechniek alsmaar groter en in overleg met mijn partner heb ik me aangemeld voor de opleiding. De Body Stress Release Academy is namelijk in Zuid Afrika. Ik was heel erg blij dat ik een van de 26 gelukkigen was die de opleiding mocht gaan volgen. En zo vertrok ik in het voorjaar van 2012 samen met mijn gezin naar Zuid Afrika. We hebben er een geweldige tijd gehad, het was hard studeren, maar elke dag met heel veel plezier. Inmiddels ben ik gediplomeerd Body Stress Release Practitioner en ik prijs me erg gelukkig dat ik deze geweldige gezondheidstechniek kan uitoefenen. De techniek doet me iedere keer nog versteld staan en ik verwacht nog veel mensen te kunnen helpen op weg naar een spanningsvrij en optimaal functionerend lichaam! 

                                                                                              

Free business joomla templates