Een aantal jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met BSR. Ik had ME in ernstige mate en had al van alles geprobeerd. 

In het begin stond ik er wat sceptisch tegenover omdat ik al van alles had geprobeerd wat eigenlijk niet of nauwelijks resultaat had. In die tijd zat ik in en rolstoel en ik wilde voor mezelf het gevoel hebben dat ik alles geprobeerd had om er weer bovenop te komen. De gedachten achter BSR sprak mij erg aan maar ik ging er heel erg heen met de instelling "Eerst zien, dan geloven". 

In het begin kwam ik om de twee weken maar al snel zat er steeds meer tijd tussen mijn behandelingen. Ik merkte echt verbetering. Ik voelde dat ik meer energie kreeg en het lichte duizelige gevoel in mijn hoofd nam ook steeds verder af.

Ik heb echt enorm veel baat bij de behandelingen gehad. Ik hoef niet meer in de rolstoel en voel dat ik meer energie heb. Ik ga nu nog af en toe voor een behandeling. Mijn lichaam geeft het eigenlijk zelf wel aan wanneer het weer nodig is. Ik kan het iedereen aanraden. Probeer het gewoon een keer en ervaar zelf wat het met je doet.

 

Onze jongste zoon van bijna 1,5 jaar slaapt, sinds hij 9 maanden is, niet meer zelfstandig in. Als ik hem op bed leg en wegloop, is het totale paniek. Geen huilen, maar krijsen. Hij is toen wel veel ziek geweest, zoals loopoor, verkouden, koorts, maar verder is er niets gebeurd. Ik was iedere middag en avond zo’n half uur tot 2 uur bezig om hem in te laten slapen. Als ik (of de papa) bij hem is, is hij rustig. Bovenstaande heb ik met Marleen besproken. Marleen heeft ons zoontje onderzocht en ontdekt dat er verhoogde spierspanning in de onderrug bevindt. Dit heeft zij behandeld. Wij zijn Marleen zeer dankbaar, sinds die ene behandeling slaapt hij zelfstandig in. Het is een paar keer zachtjes huilen en hij slaapt! Doorslapen wordt de volgende stap, maar ook daar heb ik alle vertrouwen in dat dit binnenkort gaat gebeuren!

Vrouw - 60 jaar

Pijn in mijn onderrug, soms meer, soms minder, dat is de klacht waarmee ik bij Marleen aanklopte, nadat ze mij verteld had over Body Stress Release. En ja, het zat behoorlijk vast, 's morgens na het opstaan leek ik geen vrouw van 60, maar eerder een vrouw van 80 jaar.

Marleen had snel de juiste plek te pakken en na drie behandelingen voelt het een stuk soepeler en niet meer pijnlijk. Na de behandeling was de pijn even wat heviger, maar dat gaf mij het vertrouwen, dat er echt iets gebeurde, dat het allemaal losgewerkt was. Ik zit beter in mijn vel en spring als een jonge vrouw uit bed, dankzij Marleen en BSR!

Via mijn vrouw kwam ik eind 2012 in contact met Marleen. Zij vertelde me over Body Stress Release. Ik liep al een tijdje met nek- en schouderklachten en had te maken met slaapproblemen; te vroeg wakker worden en niet meer in slaap komen.

Na de eerste behandeling voelde ik geen enkele verbetering, maar Marleen vertelde dat dit mogelijk was. Na de tweede behandeling trad al wat verbetering op; het slapen ging beter en ook de nek- en schouderklachten verminderden. Wat me opviel is dat het na de tweede behandeling elke dag wat beter ging. Na de derde behandeling versterkte het herstel.

Drie weken na mijn kennismaking met Marleen was ik weer pijnvrij en van mijn slaapproblemen af. De behandelingen zelf heb ik niet als onprettig ervaren; wel even wennen, maar zeker niet pijnlijk. Zodra mijn klachten terugkomen, meld ik me weer bij Marleen!

Vrouw- 36 jaar

Eind 2012 ben ik begonnen met de BSR-behandelingen. Aanleiding was aanhoudende hoofdpijn en gevoelige nek en schouders. Al na de eerste behandeling trad verbetering op. Na elke behandeling werden de klachten minder en nu, nog geen 4 maanden en 6 behandelingen later, ben ik nu van mijn hoofdpijn af en mijn nek en schouders voelen veel soepeler aan. Een bijkomend onverwacht resultaat was dat ik ook na jaren van mijn angst voor autorijden af ben.

Free business joomla templates